MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Sunday, July 5, 2009

FOLK ART - TEAPOT WALL DECO

Wood ni Sya dah base lama dah tapi dok pk apala Sya nak lukis...So, last2 Sya buatla Ros Singleton ni...
Disebabkan lama tak lukis Ros Singleton ni problem gak bagi Sya sebab lupa...Tu yg bunga dia yang mula2 mcm hodoh sket...Lagi satu nak wat slip slap warna aqua n pink tu mmg Sya tersangatla tak pandai lagi ...Sya letak sikit2 je sebab takut jadi messy.......Tapi kalau ikutkan Ros Stalcup ni mmg sempoi punya ros...bukanla maksudnya senang tapi tak terlalu rigid sangat.... Mcm daun dia kita bleh lukis lepas bunga tak mcm roses lain kena paint daun dulu baru bunga....

Cumanya tu la sebab lama tak buat, tangan mcm kaku sket nak buat petal dia...
Hmmm...kena selalu buat ni kalu tak rugi je belajar......


Sya belum pasang hook so sandar je kat meja, coz belum bleh gantung...




Ni posing atas lantai plak......haa...gasakla ko teko bergambo...

3 comments:

maswanie said...

canteekk teko nih...i loiikeee...ehehe...baper rm tu sha? kekeke

marsya said...

Laa.. Tak lawa pun kak tanya harga ke? heheh...Tak bleh jual ni sebab Sya tak puas hati dgn hasil dia...

maklang azie said...

cantik aarr....tak jual ke??? org yg membuat kata tak lawa tapi kita yg menengok cun dah tuuu...