MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Saturday, July 4, 2009

Salam semua...Dulu Kak Azah pernah request nak tengok mcmana Sya gantung wall plaque gambo teddies sepasang ni...So mcm ni la lebih kurang hasilnya......
(Gambo tersengetla pulak!)...Lama betul baru nak tunjuk..Dah basi pun ni...Rasanya ok la kot gantung mcm ni.....

5 comments:

azah said...

sya gantung kat mana tu?ruang tamu ke bilik..hish byk soal pulak..mcm malu2 je teddy bear tu..hehe

marsya said...

Sya gantung kat ruang tamu...Sayang pulak nak gantung kat bilik sebab Sya suka teddy bear ..Tapi location tempat dia gantung mungkin akan berpindah lagi bila nak kemas time nak raya .......

marsya said...

Teddy bear ni mmg pemalu....Mcm tuan dia jugak...haha

maklang azie said...

riben frame tu buat ke beli? kalo beli kat mana ye...?

marsya said...

Sya beli...kat kedai jual brgan english deco kat Bangi..