MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Tuesday, July 7, 2009

DREAM GARDEN -FOLK ART

So far bagi Sya..Ni lah projek painting yang mengambil masa lama sikit ...Biasa satu hari Sya dah boleh siapkan tapi yang ni ambil masa 3 hari sebab first day Sya basecoat dulu..second day, Sya buat pokok2 dan objek yang besar2, third day baru Sya buat yg detail mcm bunga yang halus2...plus varnish...(sebenarnya tak sabar nak siapkan tapi sebab dah penat mood lari nanti dari painting jadi merapu baikla Sya sambung esoknya...)
Rasa happy jugakla sebab berjaya menyiapkan tin ni untuk koleksi peribadi Sya...


CLOSER VIEW


Mr. Scarecrow & Basket of flowers / corns


ROOSTER, CHICKS, SHOVEL & LETTUCE


BLUE CHICKEN & LETTUCE

And this is the picture of the tin before makeover.... Tara!!!






4 comments:

azlina said...

salam marsya cantiknya memang tgn seni la marsya ni suka akk tgk..

kakyon said...

salam sya..cantiknya..berapa upah tuk painting camtu..

Ria Zakaria said...

Cantiknya baldi you, nak order 1 bole?

daniascutecottage said...

salam.baldi tu cantik la.bole order?