MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Tuesday, June 2, 2009

DIY KITCHEN CABINET

DIY Kitchen Cabinet

Sya pernah mentioned sebelum ni yang rumah Sya mmg tak buat kitchen Cabinet so sebagai alternatif, ni salah satu cabinet pasang sendiri yang Sya ada.....
Sya suka warnanya putih dan memang cabinet ni kena pasang sendiri....(Ni mmg Sya yang pasang sendiri tau sebab dia dalam bentuk kayu2 belum siap, tak minta bantuan hubby pun ....)

Pastu masa ni Sya tak pandai nak decoupage, so Sya just tampal sticker je bagi berseri sikit......Nak tukar pun dah malas sebab rasanya sesuaila dgn cabinet ni....Simple...Bolela nak isi serbuk2 kopi, milo , gula pasir dan botol2....Kat dalam Sya letak barangan peket

(Salah satu bekas tu Sya decoupage bodoh2 masa tu tak pandai lagi nak tampal2 jadi tampal setepek mcm tu je tak menarik langsung sebab background pun tak kaler...huhu)
Nak tgk gambar lain2 rak bole click kat label Wall Hanging Rack....


3 comments:

inna said...

cantik juga kabinet simpel sya...lagi pulak warna putih memang akak suka ..kalau kak inna tak pandai la sambung2 jadi kabinet..kena tunggu suami buatkan...hehehe..

marsya said...

Simple je kak Inna...Bolela at least jadi tempat penstoran brg2 kering.....
Sya kalau nak tunggu cik abangnya mau berbulan2 nak menyiapkan, mana yg Sya rasa bole buat tu Sya godek2 sendiri...berjaya jugak...
(Masa Sya buat ni Sya dah mengandung 3 bulan tapi xtau, tup2 masa dok mengetuk2 bleeding...Nasibla tak ada apa2..)

Jaz said...

Choosing different types of oak cabinets and discount kitchen cabinets is helpful when you order kitchen cabinets online.