MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Friday, June 5, 2009

FOLK ART BIRD HOUSE

Lama betul dok simpan bird house ni tapi tak ada idea nak paint apa ....Tambah pula sekarang agak slow sikit painting sebab masa tak mengizinkan even tempahan pun ada yang Sya terpaksa tolak (minta maaf banyak2 ) ....Tunggu maid balik bulan depan baru ok semula...Ni baik punya majikan bagi cuti lama2...

Smlm pun dok belek-belek memang lama jugala baru dapat ilham nak lukis apa......Sebab risau takut tak jadi wood ni dahla mahal kang tak jadi sayang...Pastu bila tak ada idea tu ingat nak base background je (part yang paling Sya tak berapa suka).Tapi bila dah start pegang berus, mmg susah nak stop. So, nilah hasilnya......Agak happy sebab berjaya juga menyiapkan birdhouse ni setelah terperap dalam stor 2 bulan lamanya........Tu pun terpaksa stay up sampai kul 3 pagi!!!!





SIDE VIEW


5 comments:

azah said...

cantik sya...teruskan ciyo! ciyo!

Razna Creation said...

cantik..

bila la nak belaja melukis ni..angan angan tu ade..

marsya said...

TQ Kak Azah...akan ku teruskan usaha...Percaya pada diri ....Mcm lagu AF...

marsya said...

TQ Razna...Na ni kreatif orgnya kalau belajar mesti lagi pandai dari Sya.....

azlina said...

SALAM MARSYA..MEMANG CANTIK DAN KREATIF DAN BERSENI...