MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Saturday, May 30, 2009

PRESENTS

Hari tu ada request supaya Sya akan tunjuk hadiah yang dapat masa pertukaran hadiah guru.....So, nilah dia.......



Exchange present......



Sya bagi lampu tidur, beli kat Romantika....Tapi Sya tak snap gambar sebab masa beli Sya terus wrap kotak dia...Patung dolphin ni yg Sya dapat.....

Mmg ada org rasa tak berbaloi tapi ni semua masing2 punya citarasa....Sya rasa Sya suka jugala dapat hadiah ni...berbanding dapat tupperware sebab Sya x berapa minat, jadi Sya rasa tak apalah kalau Sya yang dapat hadiah ni....Sebab kitorg cabut undi...... So, nasib2la ada yang dapat hadiah yang disukai ada yang tak......



HADIAH DARI MURID2







Alhamdulillah, ni semua hadiah dari murid2 Sya...Kebanyakannya mug, tudung, brooch dan coklat ...Dan, yang paling Sya suka minyak wangi Jardine dari murid tahun 6....Sebenarnya kami guru2 takla mengharapkan sangat murid2 beri hadiah sebab kesian kat budak2 ni nak beli...Ingatan murid dengan sekeping kad yang dibuat sendiri pun dah cukup bermakna bagi Sya........




HADIAH GURU PALING ANGGUN





Ni Kelab Guru saja suka2 anjurkan.......Tak ada effect apa2 pun.....Sya ni mmg pattern suka 'dressing sikit" kot tu yg budak2 pilih........ Dapatla pen 2 batang sinonim dgn kerjaya guru ni......



Ok tutup story.......Nanti kita sambung balik cite pasal deco mendeco semula........

Selamat Bercuti kepada semua guru2 serta murid2...dan kepada semua kawan2 PEMBACA BLOG SYA yang balik kampung berhati2 di Jalanraya.....(Sya tak cuti coz ada kelas tambahan year 6).......

3 comments:

Razna Creation said...

Salam Sya.. ada tak dpt decoupage juga dr murid murid?

mana tau mak mak diorg tempah kat memana ke?

marsya said...

Ha ha nasib tak ada..Tapi cikgu2 kat sekolah ada yg pandai wat decoupage......Dulu ada sorang cikgu yang wat decoupage bagi hadiah utuk cikgu lain......
Sya pun anak kat tadika Sya tak watkan folk art ke apa untuk cikgu2 sebab tak sempat, beli brg seramik je kat Romantika jugak....

Sarah95 said...

Seronoknya jadi cikgu...tiap2 tahun dapat banyak hadiah...
kalau himpun2 tiap2 tahun hadiah tu tentu penuh bilikkan..heheh