MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Wednesday, December 21, 2011

Doakan saya.........

Lamanya tak update blog sejak pregnant ni... satu darinya sebab tekde mood nak painting... tapi kalau bab menyopping barang deko masih macam biasa hehe.. malah over2 shopping plak dah nak dekat2 bersalin ni ...Nanti ada masa Sya upload picture at least bole share Sya beli kat mana especially bagi penggemar English Deco yg baru nak berjinak-jinak menghias rumah.... Rumah Sya takdela banyak barang sehebat macam otai2 deco just kita share2 info ok...
Sebut pasal pregnant actually Sya skg dah 36 minggu ..... tunggu2 masa je ni... Dah nak dekat bersalin, 2 minggu lepas barula tergerak nak pergi scan baby hehe... sebab mula nak suprise tapi rasa-rasa lagi mudah nak beli barang baby kalau dah tau jantina..... sebab anak yg sulung dulu boy kesian kena banyak pakai baju pink ... kes scan tak nampak2 ingatkan girl...

So kali ni scan, Insya Allah Sya dapat baby boy...... So kalau betul, Alhamdulillah lengkap la dua boy n dua girl... Doakan Sya selamat melahirkan ya dan Sya minta maaf atas segala salah dan silap....... Miss u all....

2 comments:

Dalila Hamid said...

anak kembar ke ni?...bestnya... tahniah!

FabricDecors said...
This comment has been removed by the author.