MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Friday, June 3, 2011

FIREWALL DAH SAMPAI... YEA..

         Akhirnya dapat juga merealisasikan impian (cewah ayat) untuk memiliki firewall olok2 ni hehe...Sya tempah ni dengan Linda...

 Masa mula2 sampai budak Gdex tu tanya apa kobondonya kak ni kotak bosa benar - dlm loghat negeri sembilan.. haha.. sya cakap rak dik..kalau bgtau betul2 pun bukannya faham...hehe...bole tolong bawak masuk rumah tak sebab abang takde nak angkat, akak ni pregnant...berat ni..budak Gdex yang ala-ala  montel2 tu tercungap-cungap jugak nak angkut masuk dalam rumah... TQ ye dik..sian dia.. : )

Husband pun bila balik cakap nak letak unggun api ke? sabo je le... janji dia tak bising sebab rumah dah sarat ngan barang-barang...huhu...pastu dia ckp cantik juga... Ni sikit jek ni, belum tengok umah sifu-sifu .... So adjust punya adjust, sya rasa ni la tempat yg sesuai utk letak firewall ni... Ni pun Sya tak deco apa-apa just letak frame gambar je dulu atas dia buat sementara...

Nak kena refer contoh rumah kawan-kawan mcmana nak deco sebab kalau bawah tu kosong sangat jadi tempat main sorok-sorok anak je nanti...hehe...

2 comments:

kakyon said...

chantekk lah sya.berapa rega..

FRB said...

cntiknya sis,, belu dgn siapa & brapa Rm? rasa mcm nk tmph jgak la