MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Thursday, October 1, 2009

LANGSIR RAYAKU....

Tahun ni raya memang tak banyak perubahan pada rumah Sya kecuali ada la tukar langsir...Tu pun gara2 sebab sheer dia terkoyak... Sya pilih design n kain yang simple..Tak mampu nak beli Elyza...Ok tak combination warna ni? Yela kena pilih biru sebab sofa pun biru....


Cuma satu je , bila dah siap tu Sya rasa patut kena letak riben satu kat tengah design sama mcm "body" langsir ... Tapi xpela dah siap pun at least berubah sikitla rumah di Hari Raya ni.....




p/s: Masa snap gambo ada plak gambo kaki si kecik tengah terbaring kat sofa.....hihi....

Closer view



Kaki langsir ni lagi cantik kalau kat tengah sebab dah terlindung ngan sofa jadi tak nampak...... Pengikat langsir pun simple jek.......

Kepala langsir plain tapi ada stripes halus pastu Sya pilih jurai2 yang sesuai jadila langsir raya Sya tahun ni........

2 comments:

azleena said...

@lycos.comhi,
salam perkenalan.

cantik langsir awak, very sweet.
beli kat mana, cantik lah.
u jahit sendiri?

marsya said...

Azleena..Sya mix n match kain langsir kat kedai kain... Kedai ni kat Warta Bandar Baru Bangi...Skg dah banyak kedai kain biasa yg jual fabrik bunga2 English ni...Sya tak pandai jahit , so kena tempah...