MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Wednesday, October 14, 2009

EGG IN A PAN

Salam semua...


Sya minta maaf sebab tak berkesempatan nak update blog ... Tiap2 weekend Sya ada program kat sekolah sampaikan nak pegi beraya pun susah...

Tensen ....Tensen...

Dalam sibuk2 ni Sya gagahkan diri pegang berus semula sebab rasa mcm kaku la lama tak melukis sejak raya ni... Ni antara projek yang paling simple Sya dapat buat sebelum nak start semula paint 2-3 tempahan yang dah mula semula...

Anyway Sya pun tak berani ambil banyak tempahan sebab Sya bukan buat full bisnes....Sya buat ni sebab I love to paint so much dan terima kasih pada yang customer yang beri kepercayaan pada Sya untuk menghasilkan painting untuk mereka!




Jom tengok projek nak cepat siap ni......Nama pun telur goreng...
Masakan express!!!



..

2 comments:

aj said...

hi marsya...simple, cute & yum2..Titiba je lapar...kalau da expert lukis mcm ni pun sebelah mata pun cantikkan.

marsya said...

Maceh kak ajmah.. . Sya tiap kali buat lukisan mmg tiap2 kali Sya bangun dan pandang dari jauh, baru nampak elok ke tak...