MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Wednesday, September 2, 2009

HAPPINESS IS HOMEMADE BOARD

Board ni lebih kurang macam Country Kitchen punya design cumanya Kak Hanim request suruh Sya buatkan dia punya background cream dan ada wording Happiness is Homemade....

Ok jugak rasanya dapat cuba buat pada base yg cerah, cuma ada beberapa tone warna terpaksa Sya ubah untuk sesuaikan dgn background dia....

Harap memenuhila kriteria yang diinginkan ye kak....Thanx a lot!


Yang ni belum siap sepenuhnya tapi lighting dia nampak warna sebenar...

Ni dah siap...



6 comments:

HazCottageCHaRm said...

Sya...kak syuker2...nanti chk email k

marsya said...

Ops Happiness tinggal satu S nanti Sya letak heheh......

azlina said...

salam marsya..
memang tak dapat nak nafikan hasil tgn marsya tak pernah mengecewakan sentiasa yg terhebat...

marsya said...

Ops Kak Azlina, jgnla puji lebih2 huhu... Sya nak lukis kena mood baik sangat2 baru Sya buat ...tu yg 2-3minggu juga Kak Hanim kena tunggu...

kakrose said...

sya..cantik2 hasil tangan sya..teruja nak mengoder..oktober nanti ek..

marsya said...

Bole kak Rose, Sya pun dah close sementara untuk tempahan sebelum raya...Takut tak sempat.