MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Saturday, August 29, 2009

NAK UBAHSUAI RUANG NI...

Salam semua...Sori lama tak post new story sebab tak sihat akhir2 ni...
By the way, entry kali ni nak tunjuk ruang yang perlu pengubahsuaian....sebab macam simple dan kosong jek...pastu rak kasut tu pun x menarik kenala dikekalkan cuma mungkin nak alih sikit kot...sebabnya husband suruh letak jugak dalam rumah sebab takut kasut kena curi nak letak dalam stor plak dia malas nak cari kasut dalam stor...untuk pengetahuan,ruang ni kat ruang tamu Sya berhadapan dengan tangga...tapi ni gambar sebelum nanti dah kemas untuk raya ni Sya akan tunjuk gambo selepas ok...


Takla canggih tapi adala perubahan sikit nanti hihi....TUNGGU.......






Ni plak jalan naik ke tangga atas tapi rasanya tak tambah apa2 lagi tengokla pada keadaan.. Cuma kalau bole nak tambah satu lagi frame bagi balance kat tepi dinding tu...

2 comments:

inna said...

salam sya...

a'ah dah lama sya tak buat entri pasal menghias..kak inna pun sama sya rak kasut terpaksa letak dalam rumah sebab dah ada pengalaman dulu...

selamat berjaya buat make over.. :)

marsya said...

Nak hias pun rumah seciput tet kak, pusing2 pun kat sinun jugak ...Tu yg lama tak buat cite hias menghias ni...