MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Sunday, June 14, 2009

Switch Ceramic

Salam semua...lambat update blog even baru jengah..coz siang tadi pergi kenduri kahwin kat BANGI..Sebelum tu gi umah Hazdi ambil board n kaler yg Sya order ngan dia kebetulan umah dia pun kat sana...
Best betul minggu ni sebab dah kenal dgn 2 lagi kawan WMC.....Kalau tak terkejar masa mmg nak gak lepak jap belek brg kat umah Hazdi nengok apa lagi bole Sya borong...
(Ops!Stop Shopping!!!Huhu...Then..ni pun just balik dari Alamanda...

For next entry ni Sya nak cite pasal tempat suis, biasa kalau orang nak hias, skg ni pakai switch board...
Tapi switch kat gambar bawah ni dari seramik...Sya lekat pakai gam UHU...Masa ni switch board belum popular lagi, so Sya terjumpa seramik untuk suis ni dan lekatkan dia....Mcm ni la lebih kurang bentuknya(Gambar bawah)...Sayangnya masa ni beli satu je sebab baru pindah rumah jadi try n error je n concept rumah pun belum pikir...



P/S: Kalau Eric Casa Impian tu tgk mesti dia pun geleng kepala sebab kat suis pun nak bunga2..hahaha...

1 comment:

muhd faiz said...

bleh saye tau awak beli sramik kat suis ni kat mane....?