MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Sunday, June 14, 2009

FA KITCHEN UTENSIL HOLDER

Alhamdulillah, last week sempat jugala Sya siapkan order kawan Sya ni...(Thnx Za for your patience)..sementara cuti sekolah la katakan....Hmm esok dah start keje semula...So, pasni keje painting pun jadi slow ..... Ada 2 lagi order yang masih pending , termasuk nak buat beberapa projek ..tapi nampaknya tak kesampaianla cuti ni...Rasa cepat sgt masa berlalu kalau time cuti huhu...
Sesiapa berminat , this item Open for Order (but July ye baru Sya start buat sebab maid Sya dah balik cni...)...RM65 INCLUDING POSTAGE.


KITCHEN UTENSIL HOLDER


Snap dulu gambo sebelum berpindah tuannya...heheh..Nanti nak buat untuk Sya sendiri sebab Sya pun suka juga warna hijau kat dapur...


Boleh digantung pada dinding



atau diletak atas meja, rak atau almari


2 comments:

inna said...

cantiknyaa lukisan sya...berbakat sungguh ek sya...cantik kelopak rose tu...warna pun sama cantik...warna daun pun cantik.....sedap mata memandang....

marsya said...

Folk Art ni sape2 bole pandai Kak kalau berlatih...Dia cuma kita kena tau skill, practise n patience...Tapi Sya mmg suka melukis sejak kecil tambah2 kalau main2 warna mmg Sya suka...