MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Friday, April 10, 2009

MY FAVOURITE COLLECTIONS

These are some of my favourite collections...
Maybe it can give u some inspirations and ideas..Happy viewing!


WHITE BASKET




HANGING PILLOW




IKEA MIRROR

MINI CUPBOARD

4 comments:

D'Rimba said...

bunga harum baunya...Sayapun ada bunga di blog, mari kita lihat bunga siapa paling asli. Hehehe....Terima kasih juga kerana memelihara bahasa Melayu sehabis baik di blog ini. Bahasa kita makin parah dibuat bangsanya sendiri di tanah air sendiri.

marsya said...

ooo...bunga di blog saya byk yg tiruan...hehe...

Saya mula2 guna bahasa Inggeris juga tapi sekarang rasanya lebih selesa guna bahasa melayu sebab majoriti pembaca blog saya orang melayu...kadang2 campur2 juga....

rossana said...

salam sya....ni kak akmal hanim...ingat lg tak? cute almari tu...beli kt mane? ngan kak yon ke? lama tk sembang kt sinun ya?

marsya said...

Ha ahla Kak Hanim....Sya segan nak sembang kat WMC sebab Sya tak kenal sgt dgn forumer yang baru2 sebab Sya dah miss byk story so jadi silent reader je kat sana....
Almari tu beli ngan Kak Yon...Dia byk brg cute2 Sya selalu beli brg dgn dia yg pelik2 heheh...