MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Tuesday, April 7, 2009

SIGNAGE

Baru2 ni Kak Yon minta Sya buatkan signage Yon Cottage dgn gambar hydrengeas.....Sebenarnya mula2 wording Sya nak buat kaler hitam tapi husband Sya comment dia ckp English Style kalau warna hitam word dia mcm tak kena (pengkritik bebas) huhu......So, Sya buatla kaler gold....Tapi still mcm tak puas hati hasilnya...

Apapun, What made this plaque different is Sya varnish guna varnish yg resistant kepada air, so Kak Yon bole letak benda ni outdoor n tahan lama dan idea ni mmg original maksudnya takde pattern mana2 pikir sendiri..... Harap Kak Yon suka ya!


2 comments:

kakrose said...

Salam Sya..
kakyon suka sangat..cantik tu..esok pos eh..

marsya said...

Nasib akak suka, risau juga Sya mula tu ...
Ok kak, esok Sya pos ya.