MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Wednesday, April 22, 2009

MY FAVOURITE COLLECTIONS (PART 2)

MY FAVOURITE COLLECTIONS PART 2

Salam semua! Sya curi2 masa update blog...Memang lately tak berkesempatan sebab bibik takde ni Sya mmg sibuk sangat....Apapun selamat menjamu mata dgn koleksi yang tak seadanya ini...Ni semua bagi Sya antara koleksi kesayangan Sya...

BIRD HOUSE
Bird house ni bukan Sya lukis tapi Sya beli lama dah...Suka dgn warnanya dan bole beri idea pada Sya untuk paint birdhouse sendiri nanti....



TABLE LAMP

Ni antara barangan yang mula2 Sya beli masa konon2 nak jadi konsep English...Beli kat Romantika JB..Masa mula2 display kat rumah fuh, rasa macam dah ke arah English Style gitu...heheh...


CALENDAR

Sya rasa benda ni unik tapi sayangnya belum update sebab masih tahun 2008...



MAGAZINE RACK
Sya pun sayang sangat pada benda ni sebab Sya suka designnya dan warna besi putih tu buat nampak klasik ...Memang lama mengidam nak beli sejak ada kat Lovely Lace lagi tapi harganya mak oi mahal.....So, pastu Sya beli dgn sorang peniaga WMC (tak ingat ngan sape) .... kat Romantika pun ada jual pastu dgn harga yang lebih berbaloi...

To be continued (part 3 soon)....


2 comments:

azah said...

cantik semua...berapa sya beli table lamp tu? ada jual kat sini ,nak beli takut mahal, mau compare harga dulu.kalau kat sana lebih murah hujung thn nnt akak blk akak angkut bawa blk sini..hehe

marsya said...

Lama kak Sya beli tu tapi dalam
RM50 kot...Sya teringin nak beli yang stand lamp yang tinggi tu......Bestnya kalau ada satu...