MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Sunday, April 19, 2009

Majlis Perkahwinan Cousin

Salam semua.....

Dah beberapa hari tak update blog sebab Sya pergi Kedah, sepupu husband Sya kahwin pada hari Sabtu..Sya bertolak ke sana Jumaat lepas sbyg Jumaat...Sampai kul 9 mlm ...Balik umah smlm...

So dear all, sementara nak update story2 pasal EnglishDeco jomla cuci2 mata sekitar majlis..

Sya mmg still letih, tambah maid Sya baru je 3-4 hari lepas balik Indon 3 bulan....So, mmg patah kaki sikit la ..Sebab dah biasa ada bibik...Nasib tetiba husband jadi rajin menolong,heheheh...

Ok, jumpa lagi nanti dgn story yg lain!Adios..



Si abang makan banyakla jugak..


Kakak yang hari ni banyak meragam...moody sungguh!Nak marah je...


Nasib Si adik happy dgn mamanya...



Kesian pengantin...mmg hari ni panas terik.


Peristiwa lucu...ramai orang terminum air basuh tangan hari ni sebab ingatkan bekas air tu isi air masak...Nasib Sya tak minum sebab nyaris2 nak ambil...hehe...kalau tak mau lupa ingatan ..huhuhu








4 comments:

D'Rimba said...

Makan sedap nampak tak ajakpun?

azah said...

kocik je rupanya sya ni...samalah kita..hehe

marsya said...

Makan mmgla sedap dik non...Pastu la ni sakit perut makan campur2...

marsya said...

Ye ke nampak kecik? Berat jugak Sya ni kak...52 kg!!!