MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Thursday, February 5, 2009

CREATIVE IDEAS...

Ni lagi satu idea yang kreatif dari kawan WMC Sya, Owynn...Sya minta permission untuk letak dalam blog ni sebab Sya suka sangat idea dia....Kebanyakan barang2 ni dia dia decoupage sendiri. Jom tengok macamana dia display kat kitchen...
Nice n creative job!

Thx Owynn...I like your chef collections......

2 comments:

rossana said...

eee....cantiknya sya...owynn..mcm pnh nampak..ni sya ambik kt decpge thread ke?...bye..

-kak akmal-

marsya said...

Dah lama dah Sya simpan gambar ni dalam PC....Tak ingat ambil dari mana.....Cumanya bila tuan punya diri sudi share gambar, Sya beranila display untuk share dgn kawan2......Lawa kan?...Sya pun teringin nak buat mcm ni tapi kitchen kecik xde space