MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Thursday, February 19, 2009

SINAR HARIAN...

Isnin baru ni sekolah Sya terlibat dalam penyerahan cek untuk Gaza...Panggil Utusan Malaysia dan Sinar Harian...Tapi kat Utusan gambar Sya x masuk, cuma gambar Guru Besar dengan orang Kementerian je.....Tapi kat Sinar aHarian ada la masuk walaupun gambo halus...kena guna mikroskop tengok...heheh.
Rasa seronok bukan sebab masuk paper tapi sebab program ni program Sya..Daripada awal mmg Sya yang buat plan buat kutipan ni sampaila ke tahap panggil press....
Semoga apa yang dibuat ini dapatla membantu saudara Islam di palestin.......


SINAR HARIAN
GAMBO HALUS CIPUT JEK...



Ha..Ni guna kamera sekolah.....terang sket......



Panas terik dah pukul 11 lebih.....Berpeluh2 dgn budak2 tapi maintain ayu.....
heheh..



2 comments:

rossana said...

caya la cikgu glamer masuk paper...sya..kene frame artikel ni simpan wat kenangan....

marsya said...

Husband Sya dah terbuang suratkhabar nye...huhu..xpela lgpun gambo cinonet je kalau cite ngan anak cucu pun mesti diorg x caya gambo Sya dalam tu...