MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Tuesday, May 4, 2010

MAILBOX

Memang sekarang ni sibuk je memanjang sampai tak sabar rasanya nak tunggu cuti sekolah...macam2 program sedang dan akan berjalan... dah macam lipas kudung rasanya.. tapi dalam sibuk2 ni sya sempat jugak siapkan mailbox yang sya beli ngan kak Ratna... Saja pilih background hijau nak cuba kelainan n sya pilih hydrengeas sebab ntahla tak tau nak lukis apa dalam keadaan otak berserabut nak pikir takde idea...Rasanya at least hilang sikit stress kerja bila melukis ni..

Sya paint sama pattern kiri dan kanan cuma sebelah kiri ni sya buat wording.....


Pandangan hadapan... mula nak lukis bunga sikit tapi dah malas... bubuh no rumah je

Pandangan kanan, pattern yang sama cuma takde wording...



Ok, ni plak gambo atas kayu dia...


1 comment:

Jennifer Atkinson's Folkart Affair said...

I love this...It's beautiful.. esp the colours