MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Sunday, April 4, 2010

SHOPPING SKET...

Sya gi Nilai 3 beli bunga telur untuk majlis adik Sya..Takde shopping sangat sebab kena bajet,tapi alamak rambangnya mata .... tahan ajela.. tapi sya beli jugak a few things taknak kempunan sangat gi Nilai tak beli apa2...

1) WELCOME STONE


Dah lama cari yang batu2 macam ni sebab boleh tahan kena panas dan hujan....







2) WELCOME SIGNAGE




Walaupun bole paint sendiri signage tapi Sya mmg nak cari yang dari seramik..sebab Sya nak letak outdoor...tempat yang mmg kena hujan..Actually anak Sya yg no 2 dah pandai berleter cakap mama ni asyik ada welcome.. banyak sangat welcome..







3) SMALL SCARECROW

Sya beli sepasang sebab cute sangat dan sesuai untuk MY MINI GARDEN... Sorry gambar tak clear sebab lampu romantik..heheh..




4) TOPIARY



3 pcs topiary ni asing2...Tapi Sya dah cantumkan dengan batang kayu (batang penyapu)...belum masuk vase lagi..Nanti Sya akan buat entry lain bila dah siap ok.




Rasa teruja nak pergi lagi sebab ada beberapa items yang Sya teringin nak beli ada kat situ.. Insya Allah,ada rezeki Sya datang lagi...tapi kena datang dgn kocek penuh la kalau tak gigit jari...huhu...



2 comments:

sf said...

Hi,

I like the rock with welcome wording and ladybird on it. Very nice! May I know where you've bought it from? I am interested to get one for my garden too.

Peh

marsya said...

hi sf.. i bought it from Nilai 3.. This shop sells flowers ...can't remember the name of the shop but it same row with KK DECO..