MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Monday, April 19, 2010

MY NEW SOFA.....

Salam semua...
Kalau nak tahu dah lama betul Sya mengidam nak ada kerusi rotan warna putih... Tapi biasala rotan kan mahal lagi satu kalau ada pun kena cat sendiri!!!So bila Kak wanie buat garage sale hari tu nak jual set kerusi rotan dia.. Sya pun cop cepat2 cuma masa tu dalam waiting list... no 3 pulak tu!!!


Hampir2 rasa nak putus asa sebab macam nak melepas je peluang.....huhu...



Tapi betulla kata Kak wanie kalau rezeki tu tak ke mana.. Dapat juga Sya kerusi idaman hati.. Alhamdulillah.. Dan Sya alang2 tu dah sewa lori, Sya angkut sekali almari dan toyogo ( toyogo tak payah letak gambar la ye heheh...) ...

So aktiviti Sya hari Ahad lepas camping ialah mengangkut sofa lama Sya ke hall tingkat atas dan buat proses alih barang2 rumah...Badan dah sakit lepas camping Sabtu jadi makin sakit..Badan sakit pun takpe janji hati mau happy!




3 + 1 + COFFEE TABLE




NANTI NAK TANYA KAK WANIE KAT MANA NAK CARI CUSHION CORAK YANG SAMA DGN 3 SEATER... BIAR SEDONDON...





ALMARI...



SEPASANG DESIGN DGN TABLE CORAK DIA..



BELUM MASUK BENDA NAK DISPLAY...



5 comments:

Sally said...

eh jelesnya tengok Sya dapat grab sofa tu..rotan cantikkan!..dah mix around dgn ruang nnt don't forget to capture gambar lg tau!.

maswanie said...

sya...sofa cover tu akak tempah ngan linda lovely tu...kain elyza..akak suka tempah ngan tailor dia..jahitan dia kukuh ngan kemas...

hajarus said...

wow cantik la... t klu dapat cr cushion sedondon semua mesti lg tambah cantikkan...

marsya said...

Sally-
Tu la Sya sedaya upaya nak dapatkan sofa ni... tanya kak wani sampai nak up price pun sya sanggup huhu.. Alhamdulillah, mmg kerusi ni rezeki sya..Nak tunjuk gambar semua nanti ye sebab takde buat apa ubahsuai sgt ...
Kak Wanie- Nanti sya minta dia buatkan untuk kain yg sama pada sofa yg satu lg...nanti sya refer akak semula bila nak tempah..
Hajarus- ye hajar, nanti ada bajet gi wat cushion plak.. abis bajet memborong dik ahak!

h.Najwa Collection said...

sy sgt berminat nak deco umah dgn deco english style ni..akak leh la share klo ada peten2 langsir english style yg cun2 ek..

http://hnajwacollection.blogspot.com