MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Thursday, April 15, 2010

FROM JB WITH LOVE...

Kesempatan masa balik JB last week, dapatla Sya bawa balik barang yang dah lama Sya order tapi susah nak pos...

Sya beli birdhouse n postbox + tiang ni dari Kak Ratna... Memang tak bole nak pos pun sebab berat.. Thanx Kak Ratna ....

Actually Sya ingat nak singgah rumah Kak Ratna, dapat jugala nak tgk rumahnya yang cantik tu tapi masa tak mengizinkan sebab Sya balik kampung pun 2-3 hari dan sibuk pula dengan majlis perkahwinan adik...

Jadi Sya minta ayah Sya ambilkan dari rumah Kak Ratna dan simpan untuk Sya bawa balik...

Sya belum ada idea dan masa untuk paint dua2 benda ni.. minggu ni pula sibuk ada perkhemahan di sekolah... Jadi Sya simpan dulu la dalam rumah...plastik pun belum buka...huhu....

2 comments:

hajarus said...

cantiknyer... t lau akak dah paint benda ni tepek pic tau...

marsya said...

OK.. belum ada idea n sibuk sangat lately.. tangan nak painting pun dah keras!!!