MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Thursday, February 18, 2010

PERHATIAN! URGENT!

PERHATIAN..


Handset sya rosak sebab dah jatuh berkecai, anak Sya la punya kerja...sampai Sya tak bole bukak balik sms n trace no customer yang sedang berurusan dgn Sya....Sya nak minta 2 orang customer yang namanya ina dan Harlina (kot) tak ingat tapi dua2 bunyi Ina dan dua 2 tempah benda yang sama ... Cooking Corner dan Laundry Corner supaya sms semula Sya alamat ok... beza sorang dah bayar deposit RM50 (nak by end of this month) - earlier order dan sorang lagi bayar deposit RM30 .... Kalau baca message ni tolong sms sya dgn segera supaya sya bole update semula record.. (pasni sya kena buat buku order lists jugakla... dulu simpan semua dalam phone)...


Actually sedih sangat handset tu banyak berjasa tapi jeng!jeng!jeng!dah kecek kat hubby dapat handset baru...Nokia E71 sebab sebab dia beli yg latest E72, sya dapat yang bawah sikit pun xpe..actually tak kisah pun asalkan ok sikit dari handset lama... tapi dah orang dah offer rembat ajela jgn jual mahal...heheh...



So.mana 2 kawan yang ada berurusan dgn sya harap faham ye kalau sya x dapat melayan sms atau call beberapa minggu sebelum ni dan untuk yangakan datang ni sya pun akan cuba update semula nombor2 yang ada sebab mmg banyak data yang x bole bukak dalam phone lama...




P/S. Ujian juga untuk Sya tahun ni sebab banyak betul benda yang rosak.. mula2 TV, pastu PC pastu laptop pastu netbook pulak, then kete Sya tayar pecah, pastu xcident dgn motor ..motor tu yang bengong.. plat kete patah...then handset pulak .. apapun sya terima ujian ini asalkan keluarga sya semua sihat dan selamat... harta boleh dicari .....


Insya Allah...Doakan kesejahteraan Sya n keluarga ye..Thanx.



2 comments:

azlina said...

salam marsya...
sama le kita handset akk pun rosak mungkin sebab di pijak aleya kut button ok tak berfungsi jadi x blh hendak on langsung..hendak bli yg baru tak mampu tggu cina buka kedai htr repair lagi pun baru guna 2 thn..

marsya said...

Sya dah cuba hantar repair kak...masih x bole...harganya mahal juga la bila repair..baik beli baru... ada rezeki sikit tu yg sya belila yang baru... tapi kereta tak mampu nak beli baru heheh... rosak2 pun memang kete sya untuk budak2 lanyak punya..
bila ada anak2 ni biasala... kak wani pun baru ckp phone dia pun rosak jugak...nampaknya ramai juga yg senasib ngan sya...