MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Sunday, December 27, 2009

PROJEK PERTAMA AZAM BARU...

Tinggal beberapa hari lagi kita akan menyambut tahun baru...Sempena tahun baru ni salah satu dari azam Sya untuk deco ialah nak hias laman rumah Sya...Sejak dapat inspirasi dari Kak Ratna punya rumah...aduhai..sukanya Sya tengok...memangla tak dapat 100% sebab laman tak sebesar rumah Kak Ratna, even tempat tanam pokok pun terhad sebab memang dah simen untuk parking 2 kereta... tapi sya cubala nak hias serba sikit bagi nampakla English sikit... Jadi untuk agenda pertama Sya akan paint sikit2 benda kecik2 dan projek menghias laman SDN BHD ni dijangka siap before raya tahun depan hahahah.......lamanya..slow n steady..

Ok, jom tengok watering can yang Sya paint ikut suka hati ni....Sya gelar begitu sebab Sya langsung tak guna pattern atau draf tapi amik berus dan main conteng2 terus...Sebab untuk diri sendiri takpe...heheheh...
Semoga Sya berjayala merealisasikan azam ni...








WC ni Sya belum varnish lagi sebab habis plak jadi masih nampak tak shining...Tapi Sya ambil je la gambo ... Ok tunggula ye kemenjadian taman mini Sya nanti...heheheh..Caucincau...







2 comments:

alya said...

salam..kenalan ,,ermmm bestnyer azam baru,,,huhuhu,sama gak....azam baru nak kemas umah ngen barang deco..nak buat sendiri..insyallah..leh lah kongsi ya,,,

marsya said...

Ok Alya...kita sama2 share ok...Cuma tahun depan ni fokus lebih pada laman rumah...Kalau nak ubah kat dalam pun benda sikit2 je..