MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Sunday, December 13, 2009

PAINTING CLASS 12/12/09

Semalam 2 students (nak panggil apa ni...bolela panggil students...sebab tengah belajar...) datang continue decorative painting class kat umah... Another 2 will come on Thursday due to masalah tak dapat dielakkan... Rasa seronok dapat berkongsi ilmu.. Alhamdulillah...siap lagi satu projek...Pasni bole buat sendiri yek...




One of the students... Concentrate on the project.









Taraaa... Inilah hasil yang diorang dah buat....

3 comments:

Salmi said...

waaaaa...mesti dorang berbangga sangat dengan hasil painting dorang..cantikkk...congrats sya and to your student as well

princess hearty said...

wahh... kn best kalau area a.star pun ada class mcm ni,,
huhuhu.. sgt comel...

marsya said...

Kak salmi:
Memang diorg seronok sgt seperti mana perasaan Sya masa mula2 dapat buat ni..berkobar2 tu..Apapun Sya cuba ajar apa yang termampu dan bg semua ilmu yang Sya bole kongsi..

princess hearty:
Tu la kat tempat lain mmg susah nak belajar.. KL banyak juga .. Sya ni amatur tapi cuba2la mana yang bole untuk kawan2 yang ada masalah nak ke kelas yang sedia ada...