MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Monday, November 23, 2009

TIN BISKUT...(1) - FRUITS DELIGHT

Sebenarnya Sya tengah ada mesyuarat Pengurusan di Hotel Kajang selama 3 hari ni... Tapi hari ni Sya balik rumah, Sya ingat Sya nak upload je la tempahan customer supaya blog Sya tak sepi...huhu...
Sya dapat tempahan untuk 4 bijik tin biskut dari seorang customer yg bekerja di Cyberjaya. Atas permintaan, beliau nakkan 4 tema berbeza pada setiap tin2 ni iaitu roses, fruits, chef dan teapot...So ni salah satu tin yang dah siap..
Tin biskut bercorakkan buah2an dan sedikit bunga dengan slipslap background .




CLOSER VIEW


Esok upload tin kedua plak...(actually dah wat schedule sebab Sya stay kat hotel sampai Selasa)...

2 comments:

inna said...

salam sya...

aura lukisan sya dah macam vintage ...lawa la sya...nampak lain dari biasa.. :-)

marsya said...

Ye ke kak.. macam kelakar je ayat aura tu...heheh... Kena ubah2 gak ..Sya cuba2 je..