MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Tuesday, November 17, 2009

PAINTING CLASS



Salam semua...Sya minta maaf tak dapat update blog sebab PC n laptop Sya kena virus so dah nak dekat seminggu hantar repair belum dapat2 lagi.......PC pun nak upgrade sikit bagi laju sebab PC lama so slow..Ni pun sya dapat update sikit kat office ni...

Last week Sya buat mini painting class untuk kawan2 atas permintaan Owyn yang jauh dok di Nilai dan susah nak ke KL (kiranya umah Sya dekatla)...Mula2 rasa takut juga nak mengajar nanti kena marah pula dgn cikgu2 lain...tapi tak apala Sya ikhlas nak kongsi ilmu dan Sya harap mereka yang belajar ni puas hati dan praktis lagi ok.





Sebenarnya kalau ikut kelas sebenar kena belajar strok2, roses dan flowers dulu tapi ni skip la kiranya khas untuk kawan2 berempat ni jek sebab diorang tak nak buat roses dan satu hal lagi Sya nasihatkan kalau nak belajar roses, Sya suruh diorg belajar kat tempat lain...maklumla gurunya tak xpert nak ajar pun...


Kelas lukis scenery ni pun Sya rasa bole buat sebab teknik dia tak sama dgn buat roses so jom kita tgk hasil kerja kawan2 Sya ni...





Ni hasil kerja mereka ye....


Wani





Owyn




amra



kak zai aziz

2 comments:

Mummy Waielah said...

Wah Cikgu, PC dah up and operative ya..

marsya said...

Amra.. Good job, dah tgk blog...nampak ada kemajuan...jgn serik belajar ye..