MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Thursday, August 13, 2009

SHABBY TRAY

MY SWEET SHABBY TRAY...





NOT FOR SALE YE...

Entry kali ni just nak share tray yang Sya ada tapi sayang nak guna heheh so wat display je la.....Warna dia lembut sangat dan dua2 ni Sya beli di Romantika... Sebut pasal Romantika lama betul dah tak pergi ..... maklumla banyak barang deco jual online sekarang ni....Lagipun sekarang sebelum beli kena pikir dulu mana nak bubuh ... Kalau tak sumbat bawah katil dulu la sampai dapat ilham ....



3 comments:

irdayu said...

salam cikguu...ni cikgi datang..hihihi..
sya kakyu pun ade yang bulat tu..tapi sayang dah sopek sikit jatuh terhempas..yang 4 segi tu beli kat mana..kat roman jugak ke..
cantik kan bunga dia..

azlina said...

marsya cantik le dik tray tu..kalaulah akk dpt 1 pn jadilah..

marsya said...

Kak Yu.. Kalau Sya tak silap mmg dua2 Sya beli kat Romantika... Bunga pun lebih kurang jek.

Kak Azlina... Mmg Sya sayang dgn tray ni buat hiasan je la kak...Akak cubala tgk kat Romantika kalau2 ada jual lagi...harga pun rasanya bawah RM25 satu...