MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Monday, July 20, 2009

WALL RACK FOR MY LITTLE GARDEN

Salam semua...
Rak ni untuk halaman rumah Sya...Dulu masa beli wood ni (lama dah ...banyak betul benda yang terperap...),Sya ingat nak letak dapur dan buat decoupage je gambar buah-buahan.... tapi kat dapur dah sesak nafas dgn barang2 so Sya tukar rak ni untuk letak kat mini garden ... (xtually tak macam garden pun sebab tak bole letak pokok sgt nanti tak boleh parking 2 kereta..).. Cuma plan Sya mmg kali ni nak buat deco untuk luar rumah pulak...

Letih jugak paint scenery kali ni sebab Sya kena betul2 detail....Lukis yang halus-halus macam nak pakai kanta bila dah nak mengantuk tu...Kena buat shading, tone, campur warna dan macam2 benda...Last2 tak ikut buku main hentam sendiri punya warna dan decoration...
Tapi yang ni memang Sya tak buat sehari sebab melayan kerenah si kecik lagi, marking paper lagi....
Apapun rasa seronok sebab dah berjaya siapkan wall rack ni sebelum Hari Raya...heheheh..
At least adala sesuatu untuk Taman Kecilku...



P/S: Belum letak apa-apa atas rak ni...tapi kalau boleh nak letas semua hasil kerja Sya sendiri...


6 comments:

Ryana said...

Salam Marsya

Cantiknya lukisan kat rack ni.Bertuah Marsya dikurniakan bakat melukis.

CoCo said...

cantiknyer.... adui dui dui...

almya said...

salam marsya,
cantiknya...terpegun saya! kalau nak jual saya sudi jadi pembelinya...hehehe...

shima said...

sya, wah rasa nak duduk kat cottage tu full with flowers ... dan scenery.. nya walla...

marsya said...

TQ Ryana...Nak kata bakat tu takla tapi minat sgt...

marsya said...

Coco... apa yang adui tu heheh...

Almya...Tak dapek nak menjualnya sebab nak meyudahkan satu ni pun makan berhari2 ...sayangnya...Kalau nak buat semula pun taktau bole jadi exactly mcm ni ke tak.