MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Thursday, June 25, 2009

Spice rack makeover

Ni gambar spice rack IKEA yang Sya make over supaya lebih menarik la nak pandang bila dok kat dapur semasa tunggu goreng ikan ...Sebab lama2 kat dapur kan Sya boring tgk periuk belanga je so adala pemandangan sikit hahah...Macam2 je la ....



Agak susah nak lukis sebab Sya dah siap2 gantung spice rack ni dah lama dan tak bole bukak sebab ada screw jadi kena terus lukis kat dinding....Sya pun tak buat lakaran terus paint je ikut mood...Rak ni pun ruang dia tak besar jadi tak bole nak lukis macam2 sangat....

Apapun sebenarnya minggu ni mmg tengah serabut sebab kerja bertimbun2 kat sekolah, jadi lukisan pun serabut jiwanya....(tengah serabut pun sibuk nak melukis...ni salah satu Sya punya terapi minda....)








2 comments:

FAWA said...

apa2 tetap kelasss g2...mmg tangan seni tui cikgu sya ni.

fawa pun boring dan serabut ha..mula la nak wat krap2 ni hu hu
terapi...

rozie yusof-azlan said...

Marsya..Cantik nye spice rack tu...keep it up...