MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Thursday, June 11, 2009

RATTAN CHAIR

Hari ni Suesafia datang umah hantar rattan chair yg Sya order dengan dia...Malu la Sya sebab umah Sya tengah tak berkemas. Dahla kusyen pun pakai sarung lama je hehehe....Yg baru simpan Sya pakai masa raya je...

Lgpun umah Sue cantik tahap sifu2 Sya rasa alamak, umah Sya ni masih byk kosong jek....

Kosi ni kecik comel jadi anak2 berebut2 la pulak nak duduk...Sya pun beli satu je xde space nak letak........

Apa-apapun seronok dapat berjumpa dgn Sue (manis orangnya)...mmg realitinya internet ni menambahkan kenalan Sya dgn minat yg sama....
Ok kawan2, mehla tgk apa yg Sya buat ngan kosi ni...huhuhu.....


Ni la rattan chair tu.......




Letak cushion topiary konon2nye heheh.....






Dok terpusing2 mana nak letak, kat sini ok la kot.....



Ok la mana2 ajela ....asalkan cik abe tak bising sebab dia tak bagi umah brg banyak2 ni sebab anak kecik2, susah nak bergerak kata dia....Tapi bila Sya letak kat sini dia kata OK so dah dapat Green Light tu, fuh lega!!!

2 comments:

Salmi said...

comey je kosi tu and cantik sya arrange camtu..

marsya said...

Sesuaila Kak Salmi, umah SYa pun bukannya besar..pusing2 kat situ gak...heheh