MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Monday, June 8, 2009

MINI COTTAGE

Hmm...tgk Kak Wani punya cottage kat blog dia, bestnye cantik2...Sya cuma ada ni 2 ketul yang kecik ciput sesuaila harga pun RM3.90 satu...Ni Sya beli kat Pusat Sains masa bawak murid...member pun sound jugak cakap la kat sini pun cari brg Hinglish!!!Kuang3x...memangla dah minat, murid2 belum shopping apa2 Sya dah dapat apa yg Sya minat...hehehe...



So layan jela walaupun x berapa cottage...



2 comments:

Ryana said...

A'kum Marsya salam kenal. Akak pun ada koleksi mini cottage ni. Akak beli di Pekan keningau 4 tahun yang lalu dengan harga sekitar RM2.50 - RM3.00. Sekarang ni dah susah nak dapat.

marsya said...

Wah, lagi murah...masa beli ni ada 2 design jek kak. Kalau ada byk mesti dah borong...