MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Monday, May 11, 2009

LOVELY TIN

2 biji bekas tempat isi barang dari tin ni warnanya sangat lembut...Dah beli bukannya Sya isi apa2 pun cuma jadikan hiasan je.... Yang warna pink ni bila Sya belek2 sebenarnya dia ditampal dgn decoupage paper tapi mmg nampak kemas...Ni beli masa tak pandai wat decoupage jadi masa tu rasa beli ni wow dah happy gila....hehehe...


Yang kuning ni mmg salah satu yang Sya suka sangat sebab warna dia sangat cantik...background kuning ada kuntuman2 roses....




Kepada semua yang wish Happy Mother's Day semalam, thanx a lot n semoga kita semua menjadi ibu2 yang dapat melahirkan anak2 yang cemerlang bukan sahaja daripada segi akademik tetapi akhlaknya....(p/S: Kecik2 anak2 ni terasa letih kita menjaganya tetapi bila dah besar harap2 mereka membahagiakan kita)

3 comments:

atie said...

Syaaa...cantik giler.Kak tie berkenan tul.beli kat mana???Belikan tuk kaktie satu lehhhhh...heh heh.

marsya said...

Kak Tie, ni koleksi ni lama dah kak, beli kat Romantika ..Nak belikan camno kot ntah ada jual lg ke tak..Akak tinggal katne kak?

atie said...

Datang tengok tin lagi...em kat romantika. Barangkali sekarang ni mungkin dah takdelah tu.....

Akak duk kat pahang....jauh nak gi romantika huhu.