MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Monday, May 25, 2009

FROM ROMANTIKA...

Hari ni gi Romantika Bangi sebab cari hadiah untuk exchange sempena Sambutan Hari Guru Khamis depan.... Sya belila HADIAH...(XBLE UPLOAD GAMBO SEBAB HADIAH TAK SUPRISE KAWAN2 CIKGU PUN BACA BLOG)...Bajet RM20 tapi mmg terlebih manala nak dapat hadiah yang ok dgn harga mcm tu...

Dalam dok membeli hadiah tu, aiseh, mmg tak bleh control la nak beli brg untuk diri sendiri....Sebab jarang2 dah gi Romantika sekarang ni....Ni antara barangan yang Sya beli......


MINI STROLLER



Masuk2 kedai je nampak hat ni dulu...alahai cute mute, Sya pun cepat2 le sambar satu...Bole deco dengan letakkan bunga atau teddy bear kat dalam ...Sya ada lagi 2 set, berminat email @sms ya. (Sold....abih dah...)




CANDLE HOLDER


Sya mmg tak pernah ada candle holder design mcm ni, 2 function dia satu untuk cantikkan meja makan, satu lagi sesuai bila tak ada letrik ada tempat letak lilin........(tag pun belum bukak)

WALL CLOCK

Sya berkenan sgt dgn jam two faces yang cikgu sekolah Sya beli kat Romantika Shah Alam...Pastu murah plak tu, tapi sayangnya dah xde stok.......So dgn sedih pengubat kelukaan, Sya belila jam ni....Ada pink, coklat...Tapi minat plak yg hijau ni.......

Ok sampai sini dulu......Caucincau.......

5 comments:

azah said...

akak berkenan dgn candle holder tu..memang cantik lah combination pink dan hijau..ingat nak buat gitu tema rmh tp mana pulak mau letak segala benda alah yg ada sekarang, ini pun rumah semakin sesak dah..hby akak dah ckp stop beli brg2 byk dah..hehe..tgk la dulu...

marsya said...

Sya pun rumah dah tak bernafas..hahah...Tadi tgk mcm2 brg yang berkenan tapi dok pk manala aku nak sumbat brg2 ni nanti atas sofa pun ada brg dah xde ruang nank duduk.....
Tapi English Style ni mmg brg byk kalau amik concept modern, senang je simple.....
Ikut taste masing2 yang penting x serabut sudahla.....

D'Rimba said...

Wahhhhhh...........

FRB said...

kak, frb minat dgn stroller tu. cute!

marsya said...

Stroller tinggal satu .....