MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Monday, April 6, 2009

MY STORY.......

Hi Ladies......
Sorry dah beberapa hari tak update blog......Sya balik JB...Ada story yg buat Sya balik kampung ni.....Sebabnya nak cover hati yang lara.huhu....
Ceritanya begini....Sepatutnya this weekend Sya n family pergi vacation ke Bangkok 4 hari 3mlm. Tapi dengan sedihnya kitorg kena tipu dgn ejen pelancongan yg mmg kawan husband dan dia dah lesapkan duit kitorg...Bukan husband je kena tapi 3-4 orang kawan yang join nak pergi pun habis duit melayang.........
Kawan hubby yang bekas pramugara yg jadi ejen ni, selidik punya selidik rupanya mmg dah byk tipu orang..La ni mungkin dia dah ke luar negara.......Sedih betul.Tapi xde rezeki nampaknya nak pergi kali ni.......Tu yang Sya balik kampung.
Ni baru sampai still tired, will update my blog soon!!!....

p/s: kalau Sya jumpala mamat tu Sya nak cekik2 dia suruh pulangkan duit.....sedih betul
sob!sob!

4 comments:

DeLLa said...

ciannye..takpe kak..maybe takde rezeki..

berapa dia tipu kak?

azah said...

Ada jugak manusia yg jahat sampai gitu....hish..akak tau betapa peritnya kena tipu sebab akak pun penah kena..ribu2 tau..tak pa Tuhan maha kuasa, duit haram tak kan ke mana boleh bawa..

kakrose said...

ala cian nya sya..zaman sekarang ni jgn percaya sangat kat agen2 yg tumbuh bak cendawan lepas hujan ni..banyak yg menipu..

kak zaa said...

itu larr...
skrng semer bab menipu ni deme ni pandai...
main senang jer....nak hambik duit orang...