MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Sunday, April 26, 2009

My new enamel


Agak ketinggalan sikit sebab orang dah banyak koleksi tapi Sya baru ada seciput jek koleksi enamel.....Tapi nak share la jugak ni baru dapat dari Kak Ajmah dgn banyak pancaroba akhirnya sampai jugak pada Sya....Thanx kak Aj , lambat bgtau dah sampai dgn selamatnya kali ni....Sya minat warna kuning sebab nampak berseri kot...
Koleksi ni semua nak Sya sedondonkan nanti dgn corak hydrengea yang Sya dah buat pada mangkuk tingkat yang dulu....Rasanya koleksi enamel ni pun sebenarnya Sya tak bole ada banyak2 sebab takde tempatla nak display....
Ok sampai sini dulu...

3 comments:

D'Rimba said...

Cukup klasik

azah said...

sya berapa rega kole tu?

marsya said...

Sya tak ingat la kak. Akak cuba tgk kedai kak Ajmah...Sya takde link dia bole masuk dari kedai Kak Yon atau Kak Inna....