MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Monday, February 23, 2009

PAPA CHEF IS BACK!!!

CHEF LAGI........

Semalam Sya pergi PKNS Bandar Baru Bangi...Sya ingat nak cari kain nak belajar menjahit....Alang2 dah sampai sini, Sya singgahla Romantika....Alamak!ada brg2 chef yang Sya memang tak boleh nak menginsafkan diri dari menyopping lagi.....Datang next time ni sure dah xde lagi...ntah bila plak nak pergi pun x taula pulak bila...

So, dengan antara paksa dan rela Sya telah mengosongkan wallet pada masa tu heheheh......Ni antara barang yang Sya beli..Ni semua x tau nak display mana lagi ni...


CHEF FRAME (1)



CHEF FRAME (2)


CHEF TOOTHPICK HOLDER

CHEF DECO


Bole tak bagi idea supaya chef yang deco ni functional sebab Sya xnak buat macam perhiasan je...Patung2 kan x sesuai simpan dalam rumah kecuali kalau kita guna dia....Dalam mangkuk yang dia pegang tu rasa2 bole letak apa ye? (ni kes beli baru pikir la ni......)

2 comments:

azah said...

sya...pueh pulak den mikir nak letak apa..potpuri boleh ke? atau letak je bunga cengkih buat halau apa2 serangga ..

marsya said...

A ah yek....ok gak tu... Ni kes beli dulu pikir kemudian kak... Nanti tgk ada tak pendapat lain ....Xtually hari tu ada jual gak beberapa lg yg lain tapi Sya tgk mcm hiasan je yg ni mcm bole letak something kat mangkuk dia cuma tak bole pikio lagi..