MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Monday, February 9, 2009

FOLK ART - BEAR (4)
Sya ingat memang nak rehat melukis...Tapi since ada cuti 3 hari & barang macam board, colour semua ada...Sya paint another bear untuk bilik anak Sya malam tadi ...tidokan baby dulu kul 11malam start x sedar dah pukul 2 pagi baru siap...

Sebenarnya tak sabar nak tunggu kelas seterusnya nak belajar buat mende lain plak...Boring gak wat bear n roses jek ni...

Hmmm..kena tunggu gaji sebab sekali gi kelas fuh! habis duit...Bukan sebab class fees tapi bila masuk kedai art, duit terbang tak ingat dunia...Apa nak buat kalau dah minat...Ish!Ish!...



Bear ni belum varnish.....(tulisan ada buruk sikit sebab free hand)....

Nelly & Simon

2 comments:

noorzie said...

Hi Marsya

Suka tengok ur blog..penuh warna warni.

Hmm..cute bebear tu..cuma yang pakai baju color biru tu rupa dia macam "nak demam" aje..hee.hee..gurau aje!

marsya said...

Ha ahla Norzie...bear ni susah nak buat sebab kalau muka asal dia lagi teruk, dua2 muka nak nangis...Sya je ubah bagi senyum sikit...Pastu kepala dia tak bulat tapi lonjong plak tu hehehe..Mula2 tu nyaris2 muka dia nak jadi monyet, hahah dah nak frust dah tapi touch up banyak2 kali...nasib jadik gak...