MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Tuesday, February 3, 2009

DECO PLATE

DECO PLATE

Collection ni semua masa mula2 nak berjinak2 dengan konsep English Style...Mengimbau kenangan..Kiranya ni dah masuk 2 tahun Sya dgn konsep ni...Sebelum ni Sya minat retro style..Tu yg dulu suka sangat g IKEA...Tapi bila dah pindah rumah sendiri husband yang cadangkan buat English Concept...Sya rasa lama Sya akan kekal dgn konsep ni sebab rasa lebih kemas, feminin dan x jemu dipandang...
Even orang datang rumah pun mesti suka lihat barang2 kat umah sebab konsep ni memang nak tak nak kena banyak barang...Sya pun tumpang seronok bila orang tanya beli kat mana dan ada juga yang akhirnya pun jadi minat dgn konsep ni...
Tambahan pula minat ni dah jatuh ke hobi Sya (buat Folk Art painting) yang memang relates dgn konsep ni...
So jom tengok apa yang Sya beli masa mula2 Sya nak tukar konsep rumah...Tapi ni deco plate sahaja....


I bought this item at Nilai 3

Ni pun beli masa yang sama kat Nilai 3 ...



Dua plate sepasang ni pun antara deco pertama Sya untuk melengkapkan konsep ni... Beli kat WMC... Barang pertama shopping kat WMC....Pastu tiap bulan x bleh stop la pulak!






1 comment:

englishinspire said...

salam... minat kumpul wall plates ye. akak pun suka gak.. jenguk2 lah teratak english klasik akak..