MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Tuesday, January 27, 2009

MR.TEDDY

FOLK ART - BEAR (1)



Sya rasa seronok sangat belajar buat bear...sebab bear kan cute...Ni bear yg boy, nanti free Sya nak wat awek dia plak....... Sya ingat bear2 Sya nanti Sya nak bg nama...sebab pasni Sya nak buat byk bear...Interesting bg Sya...Nak bg nama melayu...Ramli ke, Abu ke...kang kena katuk kepala dgn org yg nama sama...Nak sesuai kena pakaikan baju melayu plak tu...Since that ni English Deco, bg nama omputih gak...Ini namanya BENNY...HIHI...

2 comments:

azah said...

handsome laa benny tu..bestnya pandai folkart..sya belajar dgn zalin ya..akak masuk blog dia, tgk readers tanya ttg online tutorial on folk art..kat sini tak de la..kalau dia buat online okay gak, mau belajar..tp yg problemnya masa..now CNY holiday boleh le berblogging byk2..buka sekolah dah kena tanda exam paper..excel examanation..mcm2 lagi..balik dah letih..

marsya said...

Sya dulu belajar ngan Kak Zu...tapi dia dah g Arab Saudi...Skg Sya belajar dgn cikgu lain...Akak bole gak belajar online tutorial...Sya pun time ni je bole buat, kalau dah start keje mesti dah xde masa...Nasib kita ni ada cuti sekolah, Sya kalau cuti je pulun buat art work ngan blogging ni...mmg letih bila balik keje tambah mcm Sya ada anak kecik...even ada maid, xble harap dia semua...Ni yg x best takut maid baru lambat sampai..maid Sya dah nak balik...Lg x sentuhla hobi Sya ni...