MY GUESTBOOK

SELLING ITEMS

Sunday, January 25, 2009

BLOGGER AWARD FOR ME...



Sya dapat award ni dari Kak Azah..Toce toce...Tapi kena jawab soalan...ada syarat la pulak...

Syarat2nya

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda .

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

Alamak...banyaknya...tapi ok gak bole tengok balik diri sendiri apa yang suka n tak suka...

Fakta:

1. Suka bergaya...hahah...my favourite, baju kebaya nyonya...jadi cikgu ni payah sikit nak melaram...nasib sekolah Sya cikgu2 lain sporting...coz diorg pun 2x5...Ni sebab masa dulu, ayah Sya ni Navy, dia strict pasal pemakaian ni kalau x berkenan dia suruh tukar baju...jadi terikut2 sampai dah kawin...Cumanya la ni ada longlai2 sket sebab husband Sya x kisah n simple orangnya...Pernah sekali tu Sya pakai pijama, dia cakap just nak g kedai dok aje dalam kete...last2 dia ajak makan...Sya x maula, tapi dia kata x kisahla...Dah nampak macam orang baru balik hospital je...kelakar ingatkan balik...

2. Suka gelang kristal .....buat collection tiap kaler...

3. Minat menyanyi...pernah masuk Sinaran Pasport musim ke 7 tapi sampai semi final je...n Bintang Remaja Johor...Sya ada band masa kat universiti...La ni dah pencen.

4. Suka English Deco...member2 sume kat tempat keje dah tau..siap kalau diorg nampak brg English kat mana2 mesti teringat muka Sya...hihihi...

5. Minat Folk Art la ni... Hobi baru... Syok ada hobi ni...

6. Suka jalan n shopping....Boleh kawan Kak Azah ni... kalau Sya banyak keje ke tensen, Sya mmg keluar jalan2...masa dulu nak exam esoknya, hari ni bole merayau lagi...Tapi x bole keluar sorang sebab nanti x ada orang nak tahan Sya dari membeli...teruk betul!

7. X suka orang sombong n bermuka2....bye2 la jawabnya...

8. Suka kaler pink, motif butterfly dan riben...

9. X suka menjahit....tak pandai pun...jahit koyak bole la tu pun nak cepat je...Tapi pernah nak raya 2 tahun lepas, jahit baju sendiri dgn baju anak dgn manik2...fuh macam tak caya je...heheh..tapi rasanya tu last, memang malas...

10.Mudah sangat kena selsema n batuk.....Pastu hilang suara.....Ni pun baru baik...Leceh betul, jadi cikgu nak control budak2 masa xde suara......Kurang vitamin C kot....

Haaa...itu saja fakta Sya...

So, next blogger Sya nak bagi pada....jeng!jeng!

Fawa, Kak Inna, Ruby, Zahirah....

2 comments:

azah said...

hmm pandai nyanyi rupanya..hah..kalau tak buat tag tak tau kan rahsia2 zaman muda2...ya memang mcm byk persamaan kita sebab tu boleh kawan..org cina ckp ada jodoh..hehehe..
Sya...ampunnn byk2 akak dah try nak hantar gambar melalui email tak juga dpt...buta IT akak ni..kalau ada spec IT akak beli tau..so..other solution..sya p blog akak, ada kat labels tu sya buka archive simpang mengayau kudat..yg paling bawah sekali tu..copy aje gambar akak kat situ..ok tak..tq..

marsya said...

Betulla...Mmg ada persamaan...sesuai kita berkawan kan...Semoga persahabatan ini kekal walau di alam maya...